Zondag is DE dag om geheimen te delen. Deze week hebben wij een aantal secrets weten te vinden over de prachtige social media queen Zoella a.k.a. Zoe Sugg. Metin totaal 17 miljoen abonnees op haar beide kanalen, is ze een van de grootste vrouwelijke YouTubers in de wereld. De girl houdt graag dingen voor zichzelf, maar wij zijn toch achter een aantal leuke weetjes komen.

Vliegen

Zoe is erg bang om te vliegen, al gaat het wel steeds beter naarmate ze vaker vliegt. Ze gaat dan ook niet zo vaak op vakantie als ze zou willen, want ze vindt het de stress voor de vlucht het niet waard.

Stephen Colbert Omg GIF by The Late Show With Stephen Colbert - Find & Share on GIPHY

Kerst, Kerst, Kerst 

Haar lievelingsperiode is de Kerst. De girl heeft het liefst voor november al het huis vol kerstspullen hangen. Ze luistert het hele jaar door kerstliedjes en kijkt in de zomeral kerstfilms.

Happy Youtube GIF - Find & Share on GIPHY

Champignons

De girl heeft een hekel aan champignons. De geur, maarvooral de smaak maakt haar zo misselijk dat ze gelijk kotsneigingen krijgt. Haha, iew!

Zoe Sugg Pizza GIF - Find & Share on GIPHY

Boyfriend

Je hoort vaak dat de jongen ouder is dan het meisje in relaties, maar bij dit koppel is het de omgekeerde wereld. Zoe is namelijk 28 jaar en Alfie net 25. How cute!

Moments GIF - Find & Share on GIPHY

Harry Potter

Als klein meisje heeft Zoe een figurantenrol als student gespeeld in de film: Harry Potter And The Philosopher’s Stone. De film werd opgenomen in de buurt van haar school en ze hadden nog wat kinderen nodig op de set om het klaslokaal op te vullen. Jammer genoeg is ze net niet te zien in de final cut van de film.

Harry Potter Graduation GIF - Find & Share on GIPHY

Beeld: Instagram, Giphy

LEES OOK: