Shopping: 6x de mooiste schooltassen

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en dus is het de perfecte tijd voor een nieuwe schooltas! Kijk snel verder voor de leukste schooltassen.

Zwarte tas met zilveren ketting

Deze simpele zwarte tas is supermooi! De tas is groot genoeg voor een aantal boeken en andere spulletjes. Koop ‘m bij Boohoo voor €24,-.

 

Roze rugzak

Een rugzak is natuurlijk het handigste voor op school. Deze is perfect! Hij is supermooi én groot genoeg. Scoor deze tas bij Shein voor €17,-.

 

Zwarte handtas

We love deze chique tas. Hij staat superleuk bij iedere outfit en is ook lekker groot. Deze tas vind je bij Stradivarius voor €29,99.

 

Groene schoudertas

Op de dagen dat je wat minder spullen nodig hebt, is deze tas perfect! Hij is super stylish en maakt je outfit helemaal af. Koop deze tas bij Shein voor €13,-.

 

Geruite rugzak

Wij houden superveel van geruite items! Deze rugzak is heel mooi en staat superleuk bij een simpele outfit. Deze bag koop je voor €14,- bij Shein.

 

Zwarte leren rugzak

Deze zwarte rugzak past bij elke outfit en is superhandig omdat er zoveel zakken op de tas zitten. Deze tas kun je kopen bij Stradivarius voor €19,99.

Beeld: Instagram @stradivarius

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen