Shopping: 6x leuke sportleggings

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en dat betekent dat er veel meer wordt gesport. Grote kans dat sporten ook een van jouw goede voornemens is. Wij hebben de leukste sportleggings bij elkaar gezocht om jou nog meer te motiveren!

Zwarte legging met mesh

Een sportlegging moet vooral lekker zitten, maar hij mag er natuurlijk ook fancy uitzien. Deze heeft op sommige delen mesh en we love it! Scoor ‘m bij Boohoo voor €16,-.

 

Roze legging

Als je écht wil shinen in de sportschool, dan moet je gaan voor deze roze legging. Deze staat superleuk! Deze vind je bij JD voor €28,-.

 

Zwarte legging met streep

Deze legging is best simpel, maar de streep aan de zijkant maakt ‘m gelijk een stuk leuker! Koop deze bij Shein voor €8,-.

 

Zwarte legging met bloemetjespatroon

Wij houden superveel van leuke printjes. Bloemetjes zijn áltijd leuk en staan ook supertof op je sportlegging! Deze vrolijke legging koop je bij JD voor €32,-.

 

Bordeauxrode legging

Deze chique kleur is heel mooi! Draag hier een leuk zwart sporttopje op en je bent ready om te sporten. Koop deze bij Boohoo voor €17,50.

 

Groene legging

Deze groene legging staat superstoer. Als je iets met kleur wil, maar niet te veel wil opvallen, dan is dit een goede optie. Deze koop je voor €27,95 bij Nike.

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen