Yup, het is freezing buiten. De winter duurt nog even en het wordt binnenkort ook echt niet warmer dan dat het nu is. You need hoodies! Wij hebben de leukste hoodies bij elkaar gezocht, dus kijk snel verder…

Hoodie met riem

Deze hoodie is anders dan dat je gewend bent, want hij heeft een riem aan de onderkant. Dit ziet er super fancy uit! Scoor deze bij Boohoo voor €15,50.

 

Tropische hoodie

Als je deze hoodie draagt, kom je gelijk in een tropische mood door de blauwe lucht en palmbomen die erop staan. Shop deze voor €19,50 bij NA-KD.

 

Babyblauwe hoodie

De kleur van deze hoodie is prachtig! Met dit zomerse kleurtje vrolijk jij iedereen op tijdens deze koude dagen. Deze koop je voor maar €10,- bij Shein.

 

Beige hoodie met geplooide mouwen

Deze basic hoodie heeft leuke geplooide mouwen en dat maakt het gelijk een stuk specialer. Deze vind je bij Stradivarius voor €15,99.

 

Roze hoodie

Dit roze/paarse kleurtje staat iedereen supermooi. De hoodie ziet er leuk uit en het is lekker warm; perfect! Scoor ‘m voor €27,95 bij NA-KD.

 

Rode hoodie met strepen

Deze comfy, rode hoodie is heel vet. Door de strepen op de mouwen wordt deze trui net een beetje cooler. Koop deze bij Shein voor €14,-.

Beeld: Instagram @stradivarius

Lees ook: