Shopping chunky sneakers

Shopping: De leukste chunky sneakers!

Chunky sneakers zijn hélemaal hot op dit moment. Je kunt ze op veel manieren combineren, bijvoorbeeld onder een mom jeans of onder een rokje. We love it! Check hieronder de leukste sneakers.

Sneakers met roze detail

Deze sneakers zijn superleuk door het zalmroze detail! Ze passen bij bijna al je outfits, omdat ze niet opvallend zijn qua kleuren. Ze kosten maar €25,- bij Boohoo.

 

Zwarte stoere sneakers

Dit zijn de perfecte sneakers voor de herfst. Ze zijn superstoer en maken je outfit helemaal af. Draag ze met een blauwe momjeans, superleuk! Je kan ze bij JD kopen voor €90,-.

 

Sneakers met slangenprint

Met deze sneakers val je zeker op! De schoen heeft mooie gele details en op de achterkant zit een slangenprintje in dezelfde kleur. Heel erg tof! Ze kosten €29,99 bij VanHaren!

 

Zwarte sneakers met glitters

Oh my gosh! Deze sneakers hebben glitters. Wat wil je nog meer? Ze zijn aan de onderkant wit en de bovenkant is zwart. Door de glitters zijn ze superspeciaal. Scoor deze voor €120,- bij Nike.

 

Zwart-witte sneakers

Deze sneakers hebben geen opvallend kleurtje, maar wel een superleuk patroontje. Ze vallen erg op door de golvende lijn! Je kan ze vinden bij Shein voor €24,-.

 

Witte sneakers met pastelkleurtjes

Deze vrolijke sneakers fleuren de koude dagen wel op! Draag ze met een zwarte skinny jeans en je rockt je outfit gelijk. Scoor ze bij JD voor €120,-.

Beeld: Instagram @jdwoman

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen