We love combi-sets! Laten we eerlijk zijn, het scheelt een hoop outfitstress: je hoeft alleen toffe shoes en sieraden toe te voegen and your look is done. Daarnaast staat zo’n set gewoon very fashionably. Wij delen in deze shopping de leukste combi-sets!

Leopard set

Roar! Dit heerlijke setje met luipaardprint is perfect voor het komende seizoen. Maak je look af met een stoer denim jacket voor een vintage vibe. Shop de top voor €41,99 en de broek voor €55,99 bij ASOS.

Pinky puff

Deze set is super cute! De pofmouwen geven jouw outfit een classy twist. Scoor de top voor €18,00 en de rok voor €18,00 bij Boohoo.

Comfy combi-set

Dit setje ziet er zó comfy uit waardoor je ‘m het liefst gelijk bestelt. De set is amazing als loungepak, maar je kunt er ook prima de straat mee op. Very handy, vooral voor de luiaards onder ons. Je koopt de hele set voor €38,00 bij Boohoo.

Dreamy white

Ben jij een dromerig type? Dan past deze combi-set in all white echt bij jou! Jouw crush valt als een blok voor jou met deze lovely look, we just know it. Shop de set voor €51,95 bij NA-KD.

Velour combi-set

Alweer een loungeset? Okay, de laatste dan. Je kunt er in ieder geval nooit te veel van hebben, hihi. Deze combi-set lijkt, door het velour, zo uit de 90’s te komen. Super cool! Scoor de set voor €40,00 bij Boohoo.

Bekijk ook deze shoppings: 

Beeld: Instagram @maan.de.st, ASOS, Boohoo & NA-KD