Shopping flared broeken

Shopping: De leukste flared broeken

Flared broeken zijn hélemaal hot op dit moment. Ze zien er super fancy uit én zit zitten heel erg lekker. Wij hebben de allerleukste bij elkaar gezocht voor jullie. Check ze hieronder!

Geruite flared broek

We love deze flared broek. Het printje is superleuk en hij staat bij heel veel outfits. Ook erg handig om aan te trekken door het ritsje aan de voorkant. De broek kost maar €19,99 bij Stradivarious!

 

Flared broek met glitters

Deze flared broek heeft glitters, OMG! Perfect voor de feestdagen of voor een fancy feestje. Scoor ‘m voor €13,50 bij Boohoo.

 

Legergroene flared broek

Dit legergroene kleurtje is perfect voor de herfst. Draag er een zwarte trui op en je outfit is ready! Deze vind je bij NA-KD voor €33,95.

 

Zwarte Flared broek

Een zwarte flared broek komt altijd van pas. Je kunt ‘m letterlijk met álles combineren. Deze heeft ook nog een kleine split aan de voorkant, supertof! Koop deze bij Stradivarious voor €19,99.

 

Flared broek met print

Deze flared broek heeft een opvallend printje. Draag er een witte top op, zoals je op de foto kunt zien. Superleuk! Voor €24,99 shop je deze al bij ASOS.

 

Luipaardprint flared broek

Als je écht wil opvallen, dan kun je gaan voor de broek in luipaardprint. Lekker opvallend en goed te combineren met bijvoorbeeld een zwarte oversized trui! Je vindt deze bij Boohoo voor €14,50.

Beeld: Instagram @thewildbabescom

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen