shopping geruite items

Shopping: De leukste geruite items

Bloesjes, broeken en rokjes, alles met een ruitje is hot! Het patroontje geeft een casual draai aan je outfit. Check hieronder de leukste geruite items.

Blauwe geruite blouse

Dit oversized bloesje is superleuk! Je kunt ‘m open dragen met een shirtje eronder, of met de knoopjes dicht en half in je broek gestopt. De blouse kost €20,- en is van Boohoo!

 

Bloesje met uitlopende mouwen

We love dit bloesje. Hij heeft een col en uitlopende mouwen. Je kunt deze dragen bij elke gelegenheid! Scoor ‘m voor €44,95 bij NA-KD.

 

Rode geruite broek

Deze opvallende broek staat heel leuk met zwarte veterboots. Combineer ‘m met een zwarte oversized trui en je bent winterproof! Koop deze broek bij Boohoo voor maar €25,-.

 

Rok met strikje

Dit rokje is super cute! Het strikje aan de voorkant maakt de outfit extra girly. Deze moet je wel met een panty en dikke trui dragen anders krijg je het koud! Het rokje kost maar €8,49 bij Shein.

 

Lange geruite jas

Deze jas is superleuk en houd je warm in de winter. Hij valt een beetje oversized, hierdoor kun je er lekker een dikke trui onder dragen. Koop ‘m bij voor Stradivarius €59,99!

Geruite blazer jurk

Een blazer en jurk in één, hoe leuk?! Perfect voor de feestdagen die eraan komen! Deze vind je bij Shein voor maar €18,-.

Beeld: Instagram @stylegator

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen