Shopping: De leukste herfstjassen!

We zitten midden in de herfst en dat betekent dat we warme jassen uit de kast moeten trekken! Wij hebben de leukste herfstjassen bij elkaar gezocht voor jullie. Kijk snel verder!

Korte trenchcoat

Deze beige trenchcoat is perfect voor de herfst! Hij is warm genoeg voor de frisse herfstdagen en je shopt ‘m al voor €32,40 bij Boohoo!

 

Rode wollige spijkerjas

Een normale spijkerjas is net te koud voor de herfst, maar deze wollige spijkerjas is een stuk warmer. Deze vind je bij Shein voor €20,-.

 

Leren jas met bont

Dit leren jasje met een bontkraagje is perfect voor de herfstige dagen. Het bontje geeft net wat meer warmte! Scoor deze bij NA-KD voor €111,95.

 

Pink puffy jas

Deze roze jas staat superleuk bij een ‘saaie’ outfit! Je valt hierin lekker op tijdens de grauwe herfstdagen. Koop deze bij Boohoo voor €48,30.

 

Groene fluffy jas

Dit jasje zit super comfy! Hij is lekker warm en erg zacht. Ook heeft deze jas een capuchon, altijd handig in de herfst! Bij Shein scoor je deze voor maar €21,-.

 

Geruitte jas

Deze jas moét je hebben. Het geruite printje is helemaal in en past op elke outfit. Voor €55,99 kan je deze scoren bij Stradivarius!

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen