shopping feestelijke tops

Shopping: Feestelijke topjes

Nog even wachten en het is kerst! Waarschijnlijk ben jij al op zoek naar de perfecte outfit en wij helpen je een handje. Kijk hieronder voor de leukste feestelijke tops!

Blauwe glittercoltrui

Glitters zijn een must tijdens de feestdagen. Deze top heeft een mooie, blauwe kleur en staat superleuk bij een zwart rokje. Shop deze bij Shein voor maar €5,40.

 

Bloesje met bloemen

Dit bloesje is superleuk! Doordat de mouwen van mesh zijn wordt het bloesje gelijk wat feestelijker. Scoor ‘m bij Boohoo voor €16,-.

 

Suède topje

We love dit suède topje! De stof is superzacht en hij oogt heel chique. Combineer deze met een nette broek en je bent ready voor kerst! Deze vind je bij NA-KD voor €33,95.

 

Witte mesh top

Mesh is super hot op het moment! Deze witte top is heel mooi en feestelijk. Combineer deze met elke kleur rokje of broek. Je vindt ‘m bij Boohoo en hij kost maar €12,50.

 

Bordeaux top

Door het detail aan de voorkant en de kleur van deze top, is dit perfect voor jouw kerstoutfit. Combineer dit met een zwarte broek of een leuk rokje. Koop deze bij Shein voor €8,-.

 

Roze kanten top

Dit kanten topje met bloemetjes is superchique. Draag er wel een topje onder, omdat hij een beetje doorschijnt. Deze is van NA-KD en kost €44,95.

Beeld: Instagram @nakdfashion

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen