Morgen is het dan éindelijk zo ver: de allereerste lentedag! Reden voor een klein feestje, toch? Vier het met deze vrolijke lente items.

Lentetop

Oh my gosh, we kunnen de lente al bijna ruiken bij het zien van deze fleurige crop top! Krijg jij ook kriebels? Shop ‘m nu voor €9,00 bij Boohoo. Hebben, hebben, hebben.

Mintgroen jack

Er zullen genoeg dagen zijn dat we ondanks de zon toch een jas aan moeten. Met dit mintgroene jack is dat helemaal geen ramp als je het ons vraagt. Hij is oversized maar toch superlicht door het materiaal. Scoor de jas met capuchon voor €41,99 bij ASOS.

Love T-shirt

Onze <3 naar de lente wordt meer dan duidelijk met dit supercute T-shirt. Combineer ‘m met een jeans, spijkerrok of short en je hebt een coole outfit. Je hebt de keuze uit deze en nog veel meer andere kleurtjes en koopt het shirt voor €10,- bij Boohoo.

Haarband

Deze haarband heeft pastelroze bloemen, luxe parels én gouden details. I mean: do we need to say more? Hij is wat aan de prijzige kant, maar dan heb je een tijdloos item dat nog honderd lentes meekan! Shop de haarband voor €34,99 bij ASOS.

Grote zonnebril

We love oversized. Jep, zelfs als het om sunglasses gaat! Deze bril is chocoladebruin en heeft een retroprintje. Hopelijk heb je ‘m veel nodig dit seizoen, hihi. Scoor de zonnebril voor €15,99 bij Mango.

Lees ook:

Beeld: Instagram @rianne.meijer, Boohoo, ASOS en Mango