shopping coltrui

Shopping: Mooie coltruien!

Onze kledingkasten kunnen geen genoeg krijgen van coltruien. We just love it! Ze houden je lekker warm en matchen met broeken maar ook met rokjes. Kijk snel hieronder voor de leukste coltruien!

Roze coltrui met geplooide schouders

Deze coltrui heeft een dun en elastisch stofje. Hij zit supercomfortabel en je kunt ‘m dragen op een zwarte of blauwe broek. Scoor deze bij Boohoo voor €13,50.

 

Blauwe coltrui met uitlopende mouwen

Door de uitlopende mouwen is deze trui net wat specialer. De kleur is supermooi voor de winter! Koop deze trui voor maar €8,10 bij Shein.

 

Coltrui met luipaardprint

Een coltrui kan natuurlijk ook in een leuk printje! Deze trui heeft een opvallend luipaardprintje en is dus helemaal hot. Scoor ‘m bij NA-KD voor €55,95.

 

Geribde korte coltrui

Deze basic coltrui is altijd handig. Het is een cropped model en heeft geribde zijkantjes. Superleuk! Deze vind je bij Boohoo voor €16,-.

 

Beige coltrui

Een coltrui in een lichte kleur is ook supermooi. Deze heeft ook zwarte knoopjes op de mouwen en dat maakt het helemaal af! Koop deze trui bij Shein voor maar €15,-.

 

Oversized beige coltrui

Deze coltrui is oversized en zit dus heel lekker! Draag ‘m op de koude, maar ook chille dagen. Deze trui scoor je bij NA-KD voor €44,95.

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen