zonnebrillen

Shopping: zonnebrillen als eyecatchers

Het zonnetje komt steeds vaker om de hoek kijken en dat vinden we amazing. Draag elke lentedag een catchy zonnebril uit deze shopping, and make some people jealous!

Bril on fire

You will look very hot met deze zonnebril! De glazen zijn in de vorm van vlammen en hebben een spiegelcoating. Durf jij deze bril te dragen? Shop ‘m voor €19,99 bij ASOS.

Cat eye look

We love de cat eye look, maar die kennen we al een tijdje. Deze bril is net even lekker extra door de pistachegroene kleur. Perfect voor spring season, right? Scoor deze zonnebril voor €13,99 bij ASOS.

Sharp sunglasses

This super cute one heeft door de scherpe randen een unieke look. Sowieso ga jij deze sunglasses rocken op je nieuwste Instagramfoto. Je koopt de zonnebril voor €16,95 bij NA-KD.

Dierenprint

Houd jij wel van een animalprintje? Dan word jij vast net zo enthousiast van dit item als wij. Het motiefje is best wel classic, maar in die kleuren hebben we zo’n zonnebril nog nooit gezien. Hebben, hebben, hebben! Shop deze voor maar €11,49 bij ASOS.

Ketting voor je zonnebril

Heb jij de perfecte bril al gevonden, maar zoek je nog een manier om ‘m net wat meer catchy te maken? Dan is dit accessoire dé oplossing! Lekker handig ook voor de girls die hun sunglasses snel kwijt zijn, lol. Scoor deze gevlochten ketting nu voor €12,79 bij Mango.

Lees meer:

Beeld: Instagram @vivianhoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen