YAS! Het is tijd voor jouw wekelijkste Instagram inspi! Het is natuurlijk veel te veel werk om zelf een fotosetting te bedenken, dus daarom kijken we stiekem af bij de stars! Deze week wordt het megalekker weer én is het officieel zomer, dus de foto’s staan in het teken van zwemmen, zon en watergevechten!

Stoer like Cameron

https://www.instagram.com/p/BVNci5nASW6/?taken-by=camerondallas

Oké, je hoeft natuurlijk niet meteen met je bikini op een foto te shinen, maar een summer outfit is wel een must. Maak je haar nat, kies een clean achtergrond en houdt samen met je bestie of bae een waterpistool vast! Enneh, vergeet niet je game face op te zetten.

Me and my pet!

☀️☀️☀️

A post shared by Zoella (@zoella) on

CUTE! YouTuber Zoella poseert hier samen met haar hondje in het water. What do you need? Natuurlijk een huisdier, #onfleek swim wear en een pool, opblaaszwembad of the beach… Zorg dat je, net als Zoella doet, een foto van veraf maakt met veel kleur op de achtergrond. Dit zorgt voor een natuurlijke én rustgevende sfeer!

Sexy Sophie!

Actiefoto van hoe ik super geïntrigeerd een rots aanraak #rots

A post shared by Sophie Milzink (@sophiemilzink) on

Deze foto is easy na te maken. All you need is een achtergrond met kleurrijke bloemen, just like Sophie! Oh, en voor een extra mooi effect: vraag je bestie of ze even met een ventilator naast je gaat staan. Wij zijn pretty sure dat Sophie’s friend ook naast de camera staat met een windmachine in haar hand voor awesome Beyoncé hair.

Zwembad pic!

https://www.instagram.com/p/BS4Oax3hyas/?taken-by=shaymitchell

We love pool floaties! Het maakt niet uit wat je doet, een opblaasflamingo maakt je foto gewoon té cool. Voor deze foto heb je een zwembad nodig (Lees: klim bij iemand met een zwembad over de schutting om snel een pic te maken). Gebruik een sea salt spray voor beachy hair en zet je mooiste zonnebril op. Extra detail: doe net als Shay een bikini aan die bij je floatie matcht!

CHECK OOK: Test it: welke celeb Instagram style past bij jou?

Beeld: Instagram (Camerondallas, Zoella, SophieMilzink,ShayMitchell)