I Weet jij alles van de glitter & glamour van Hollywood? Het is tijd om daar nu achter te komen enne… Googlen is verboden!

Test it: The big Hollywood quiz

Totally clueless
Oh, oh… het lijkt wel alsof jij totaal niet weet wat er in celebrity-land allemaal gebeurt. Jij ziet het verschil niet tussen Jennifer Lawrence of Jennifer Lopez en 5 Seconds Of Summer of The Vamps. Misschien moet je wat vaker Hitkrant lezen en onze website iets beter in de gaten houden! You can do it!

Er tussenin
Okay, jij weet alle namen van de girls van Pretty Little Liars en wie de ex’en van Taylor Swift zijn, maar je bent meestal wel de laatste die er achter komt dat Jelena weer bij elkaar is. Hollywood vind je best leuk, maar je houdt niet alles in de gaten. Volg je Hitkrant als op Twitter en Facebook zodat je echt alle ins & outs niet meer hoeft te missen? 

Gossip queen
Wij moeten een beetje oppassen, want het lijkt erop dat er iemand is die meer weet dan wij en dat ben jij! Je bent een wandelend tijdschrift en vertelt al je friends de laatste gossip over Hollywood. Waarschijnlijk weet jij zelfs al wie A is Pretty Little Liars, dus kun je ons dat nog even vertellen? ; )