Natuurlijk hebben ook celebs hun ups en downs met hun moeder. Check hier op welke beroemde mama de jouwe het meest lijkt!

Test it: Wie is jouw celebrity mom?

Oei, jouw moeder lijkt het meest op Dina Lohan. Inderdaad, de moeder van Hollywood bad girl Lindsay Lohan. Dina is niet altijd het beste voorbeeld voor haar dochter en andere kids geweest, maar is vast heel lief voor hen. Net zoals de jouwe voor jou.

Cute, jouw moeder lijkt het meest op Andrea Swift. Aangezien zij naast mama van Taylor ook haar manager is, is het logisch dat Andrea supergeorganiseerd door het leven gaat. Soms iets te: Taylor en jij kunnen best wel wat meer lol gebruiken. Behalve als het om boys gaat dan. ; )

Ai, jouw moeder lijkt het meest op Chrisoula Workman. Nooit van gehoord? Niet gek, want Modern Family-actrice Ariel Winter en haar mommy hebben bar weinig contact. Gelukkig is de familie in therapie. Just remember, als jouw moeder vaak afwezig is, is dat vooral vanwege haar job en echt niet vanwege jou!

Leuk, jouw moeder lijkt het meest op Gina Guangco, de mama van Vanessa Hudgens. Gina is niet alleen Vanessa’s moeder, maar ook een van haar BFF’s. Geen wonder dat ze net als jij en jouw mama overal gezelig samen worden gespot. Pas je wel op dat je andere besties niet jaloers worden?