Yay! Het is weer tijd voor een throwbackje. Deze keer over een Amerikaanse, die jullie allemaal, zeker weten, kennen. Deze girl zit in de bloei van haar leven. Wij zijn benieuwd hoe snel jullie erachter komen wie het is.

Tennessee girl

Ze is geboren in Memphis, Tennessee. De girl heeft een oudere zus, een stiefzusje en een stiefbroer. Ze kreeg thuis les en nam daarnaast acteer- en zanglessen.

Junior talent

Sinds 2003 is de girl actief in de showbizz. Haar eerste klus was voor het televisieprogramma American Juniors. Dit was een zangcompetitie waarin de girl eindigde op de vierde plaats. Ze verhuisde op 15-jarige leeftijd naar LA met de hoop op een deal met een platenmaatschappij. Vlak daarna begon ze audities te doen voor films en series en kreeg ze haar eerste rollen in twee Nickelodeon-shows. Tegenwoordig is ze een hele bekende actrice en heeft ze in een van de populairste dramaseries ever gespeelt. Hint: Sssstt…

Puppylove

De girl is trotse moeder van het schattigste hondje ever. Haar Instagram-pagina staat vol met kiekjes van de pup. Zo cute! Weet je al over wie we het hebben?

En het is…

We hebben het natuurlijk over de prachtige PLL-actrice Lucy Hale. Lucy staat bekend om haar rol als Aria Montgomery in de serie Pretty Little Liars. Deze girl is zeker een van onze faves!

https://www.instagram.com/p/BrjdvkYgWLX/

Beeld: Instagram

LEES OOK: