Throwback Thursday: British popstar

Yay! We hebben weer een Throwback Thursday voor jullie klaarstaan. Deze week is het een jonge, Britse popster. Velen van jullie zullen hem wel kennen. Deze getalenteerde boy zit al een poosje in de business. Hoe snel raad jij wie het is?

Baby boy

Hij is geboren in Kent, Engeland. De boy komt uit 1999 en heeft twee broers, Ollie en Elliot.

YouTube-ster

De Engelse tiener nam nummers op in zijn kamer, zette deze op YouTube en Facebook en werd binnen no-time wereldberoemd onder tienermeisjes van over de hele wereld.Daarnaast is hij een van de jongste presentatoren ooit vanBBC. Hij begon als gast-presentator in het programma Friday Download, waar hij in 2016 de vaste presentator werd.

Singer 

Hij tekende een platencontract bij Universal Music en bracht zijn eerste single uit in 2013 op 14-jarige leeftijd. De zanger mocht in 2014 in het voorprogramma staan van Little Mix. Hierna bracht hij verschillende catchy hits uit. Hij bracht in 2017 twee EP’s uit, waarvan één song in het bijzonder nog steeds keihard gaat. Die hit was in samenwerking met de zangeres Loren Gray. In 2018 was hij een van de voorprogramma’s van The Vamps, hoe cool!

And the name is…

We hebben het natuurlijk over hottie HRVY a.k.a. Harvey Leigh Cantwell. De boy gaat supergoed en zijn hitsinglePersonal is tegenwoordig overal te horen. Vele meisjes staan gillend voor hem in de rij. Leuk nieuws trouwens! Hij staat dit jaar op 26 maart in de Melkweg in Amsterdam. En OMG: er zijn nog kaarten, dus je kunt deze boy in real life gaan zien!

Beeld: Instagram, YouTube

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen