Throwback Thursday: chubby baby

Throwback time! Deze keer hebben wij een welbekende Netflix-acteur voor de Throwback Thursday uitgekozen. De boy was een schattige chubby baby en is opgegroeid tot een handsome man. Hoe snel raden jullie wie het is?

Mama’s-kindje

Deze acteur is geboren in 1990, in Queenstown Singapore. Hij verhuisde later met zijn moeder naar Fairfax, Virginia waar hij opgroeide.

Carrièreswitch

De boy studeerde af van Langley High School in 2008. Hierna ging hij naar Ohio State University om te studeren voor technicus, maar verliet de school al na een jaar. Na het zien van de film Forrest Gump met acteur Tom Hanks,  dacht hij: Dit wil ik ook doen! Hij besloot een carrièreswitch te maken en verhuisde naar Los Angeles. Daar nam hij acteerlessen en ging hij zich focussen op de showbizz. Naast acteren kan deze grote hunk ook supergoed zingen, piano en gitaar spelen. Wat wil je nog meer?!

Rollen

De boy heeft al in een hoop bekende films en series gespeeld. Vooral voor de Netflix- en Disneykijkers is hij een bekend gezicht. Denk aan 13 Reasons Why, Riverdale, Teen Wolf, Teen Beach Movie 2, K.C Undercover en zo nog een paar. Weten jullie nu wie het is?

En het is…

We hebben het natuurlijk over de atletische hunk Ross Butler. Ross is bij het grote publiek bekend van zijn rollen als Reggie en Zach, in Riverdale en 13 Reasons Why. De boy vermijdt het liefst stereotypische Asian rollen als de nerd of karate kid. Hij zegt dat hij ondanks zijn Aziatische uiterlijk, geen typische Asian is. ‘Ik zing, ben erg atletisch en ben ook nog eens bijna 1 meter 90 lang. Ik ben dus alles behalve je typische Asian boy’, aldus Ross. Nou, wij genieten in ieder geval van hem als de basketballer Zach in 13 Reasons Why, that’s for sure!

Beeld: Instagram 

LEES OOK:

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen