Het is donderdag en dat betekent tijd voor een throwback! Deze week hebben we een stoere guy gevonden die al best lang bekend is, maar de meeste mensen weten niet veel over hem. Wij hebben wat leuke weetjes over deze boy gevonden. Hoe snel raad jij wie het is?

Mama’s-kindje

De boy is geboren in Toronto, Canada als kind van een Afro-Amerikaanse vader en een Joods-Canadese moeder. Zijn moeder was lerares en zjjn vader muzikant. Op 5-jarige leeftijd scheidden zijn ouders, waarna hij bij zijn moeder bleef en zijn vader verhuisde naar Memphis, Tennessee.

Degrassi

Hij ging naar de Forest Hill Collegiate Institute, waar hij studeerde voor acteur. Dit was zijn grote passie. De boy wilde dolgraag acteur worden en deed dan ook heel erg zijn best op school. Hij stopte met studeren omdat hij een acteerklus wist te fixen en het daardoor te druk voor school zou hebben. Op 15-jarige leeftijd speelde hij de highschoolstudent Jimmy Brooks in de serie Degrassi: The Next Generation. Jimmy Brooks was de basketbalster van de school, maar raakte invalide nadat hij werdneergeschoten door een klasgenoot.

Rapper

Hij raakte geïnspireerd door onder anderen rapper Jay-Z om ook een muziek carrière te starten. Na het uitbrengen van een aantal mistapes met zanger Trey Songz, tekende de boy een contract bij het label van rapper Lil Wayne: Young Money Entertainment. Hierna ging zijn carrière razendsnel. Hij bracht hits na hits uit en bestormde de Billboard Top 100.

De boy in kwestie is natuurlijk niemand minder dan de In My Feelings rapper Drake.  Aubrey Drake Graham A.K.A. Drake heeft al een hop awards gewonnen met zijn muziek en hoewel acteren zijn jongensdroom was, was rappen zijn roeping.

https://www.instagram.com/p/Bp_8v93lRHQ/

Beeld: Instagram

LEES OOK: