Yay! Het is donderdag en dus tijd voor een Throwback Thursday. Deze week is het een girl met de mooiste glimlach. Ze heeft al heel veel leuke dingen mogen doen tijdens haar carrière en we volgen haar op de voet. Na welke hint raadde jij wie het is?

Early days

De girl is geboren in Albuquerque, New Mexico maar opgegroeid in Dallas, Texas. Ze heeft een oudere zus, Dallas en een half-zusje Madison. Op haar tweede gingen haar ouders scheiden, waarna haar vader terug naar New Mexico ging.

Barney

Op haar tiende begon ze met acteren in de serie Barney & Friends. Verder speelde ze vanaf haar 7e piano en vanaf haar 10e gitaar. Naast Barney had ze een aantal acteerklussen in verschillende series, zoals Prison Break. Dit vrolijke getalenteerde meisje had het ondanks haar leuke carrière erg zwaar op school. Ze werd erg gepest, dus vroeg ze haar moeder om thuis les te krijgen.

Disney

In 2007 kreeg de girl de hoofdrol in een grote Disneyfilm, waarna ze al snel meerdere series boekte. Tijdens haar Disneyperiode kreeg ze een relatie met een van de Jonas Brothers en ging met hen op tour. Tegenwoordig vult ze de hitlijsten met haar powerful songs en strijdt ze voor body positivity. Afgelopen zomer kwam er nog een documentaire uit over haar leven.

We hebben het natuurlijk over it-girl Demi Lovato! Demi heeft een zware periode achter de rug. Ze is net uit de afkickkliniek en nu druk bezig met haar herstel. Ze verdient het dus mega erg om in het zonnetje gezet te worden. Toch girls! Show the girl some love op Instagram

Beeld: Instagram

LEES OOK: