Throwback Thursday: hunk alert!

It’s that time again girls. Tijd om jullie te laten raden wie de TBT celeb van deze week is. Dit keer is het een guy, hij is lekker gek en super hot. Alle girls liggen aan zijn voeten. Hoe snel raad jij wie het is?

Geboren om beroemd te worden

Hij is geboren in New York, als zoon van een cameraman en actrice. Verder is hij opgegroeid in New Jersey en daar heeft hij dan ook gewoond tot zijn twaalfde. Zijn vader is van Ierse afkomst en zijn moeder een mix van Italiaans, Spaans en Engels.

Moving

Op zijn twaalfde verhuisde hij met zijn familie naar Hermosa Beach, California. Als zoon van twee mensen in de mediawereld, was het geen verassing dat deze boy ook die kan op wilde gaan. In eerste instantie wilde hij sportverslaggever worden. Hij is namelijk een echte Mets fan (honkbal). Maar acteren leek hem ook wel wat. Op zijn 14ebegon hij daarom met het maken van YouTube filmpjes.

Teen Wolf

Het echte werk begon toen hij auditie deed voor de serie Teen Wolf. Eigenlijk ging hij voor de rol van de hoofdrolspeler Scott Mcall, maar de grappenmaker Stiles Stilinksi leek hem meer op het lijf geschreven. De serie ging de hele wereld over en de hottie werd wereldberoemd. Alle girls vielen als een blok voor zijn humor en looks.

Tromgeroffel!

We hebben het natuurlijk over Dylan O’Brien. Dylan heeft al in heel wat andere geweldige films en series gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan alle delen van The Maze RunnerThe First Time en zijn bijrol in New Girl.

Beeld: Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen