This boy is onze all time celebrity crush en waarschijnlijk ook die van vele anderen. Hij is erg famous en zit alweer een tijdje in de showbizz. Let’s see hoe snel jullie er in deze Throwback Thursday achter kunnen komen over welke hunk wij het hebben…

Easter boy

Deze kleine cutie poseert met gekleurde paaseitjes, maar hij is geen paaskindje. De boy is geboren in oktober, in California. The dream! Na zijn middelbare school kreeg hij een beurs aangeboden door een universiteit in California, maar die wees hij af. Hij wilde zijn droom najagen, acteur worden.

Verborgen talent

Op zijn elfde kwamen zijn ouders erachter dat hij ook nog aardig kon zingen. Daarom ging hij op zang- en dramales. Op school bleven zijn talenten niet onopgemerkt. Zijn dramadocent bracht de kleine jongen in contact met een agent in New York, waarna hij kleine rolletjes in tv-series kreeg, denk aan CSI: Miami en NCIS.

Doorbraak

Zijn grote doorbraak kwam in 2006 toen hij werd gecast voor een film waar hij zijn acteer-, dans- en zangkunsten kon laten zien. Hij kreeg gillende fangirls achter zich aan en de hele wereld was opslag verliefd op hem. Hierna speelde hij in veel andere grote films, waarin hij ook weer fantastische rollen heeft mogen spelen.

En het is…

Wij hebben het natuurlijk over de handsome Zac Efron! Zac had na zijn doorbraak met High School Musical de wereld aan zijn voeten liggen. De hottie heeft in geweldige films gespeeld zoals Hairspray, 17 Again, The Greatest Showman en Baywatch. Dit jaar is hij platinum blond en komt de film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile uit, waarin hij samen speelt met Lily Collins.

Beeld: Instagram

LEES OOK: