Yay! Het is donderdag en that means een nieuwe Throwback Thursday. Deze week hebben wij te schattige foto’s gevonden van een wel erg bekende, Nederlandse realityster. Deze kleine boy zit al lang in de business. Na welke foto raad jij wie het is?

Chubby baby

Deze guy is geboren in Amsterdam en komt uit een bekende familie. Als klein jochie had hij nog niet zo veel met de showbizz wereld te maken, naast dat zijn vader een bekende volkszanger is. Maar daar kwam in zijn latere jaren verandering in.

 

Tv appearance

Op 12-jarige leeftijd was de boy te zien in een RTL 5 programma en als we er nu naar terugkijken, herkennen we hem nauwelijks. Hierna is hij een tijdje niet meer op tv geweest. De boy was druk met zijn modellenwerk, want ja… hij is ook kort model geweest. Op zijn 16ewerd hij aangesproken op straat door een modellenscout en sindsdien verscheen hij op verschillende covers en liep hij een aantal modeshows. Zijn tv-carriere ging pas echt van start toen hij in 2012 verscheen in het programma Fort Boyard met Roxeanne en André Hazes. Daarna zagen we heb in meerdere programma’s, waaronder ook Expeditie Robinson.

Dj

Hij werd gezien als het luie schoffie van Nederland, dat leefde van de de roem van zijn vader. Maar hij bewees het Nederlandse volk ongelijk toen hij erachter kwam wat zijn passie was, muziek draaien. Hij leerde van de beste, beginnend bij de basis, want hiervoor had de boy nog nooit een draaitafel aangeraakt. Tegenwoordig reist hij het hele land af voor shows, met af en toe ook een tripje naar het buitenland.

En het is……

We hebben het natuurlijk over hottie Dave Roelvink! De boy is super succesvol geworden dankzij zijn dj-carrière en de realityseries met de family. Ondanks een paar hobbels op de weg, is hij gekomen waar hij nu is en de boy is lekker bezig. You go Dave!

View this post on Instagram

MONDAY MOOD

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on

Beeld: Instagram, YouTube

LEES OOK: