Donderdag is dé dag van de throwbacks! Deze week hebben wij een aantal supercute foto’s gevonden van een pretty dutchie. De girl is naast knap ook vet grappig, een fitgirl en groot voorbeeld voor velen. Hoe snel raad jij wie het is?

Clowntje

Deze kleine meid is een geboren grappenmaakster, het clowntje van de familie. Ze komt uit Purmerend en woonde daar tot haar negentiende.

Talent

Als kind zat ze op de theaterschool, had ze zangles en volgde ze een cabaretcursus. De girl heeft veel talenten, die ze tegenwoordig ook allemaal uitoefent. A dream coming true. Ze is geboren om op het podium te staan en mensen te entertainen. Op haar negentiende verhuisde ze dan ook naar Amsterdam. Dé stad waar je in Nederland je dromen waar zou kunnen maken.

Shitty Diary

De girl is tegenwoordig niet meer weg te denken van YouTube. Met haar hilarische vlogs, genaamd Shitty Diary, heeft ze een persoonlijke, online comedian show gecreëerd. Elke maandag en donderdag om 16:00 zitten haar volgers klaar om ruim een half uur te genieten van de supergrappige en herkenbare content. Ze heeft in 2018 een RTL 5-programma mogen presenteren en ook deelgenomen aan Expeditie Robinson. Daarnaast heeft ze haar eerste song uitgebracht genaamd Vrijdag en reist ze komend jaar door heel het land voor haar theatershow.

We hebben het natuurlijk over YouTuber, presentatrice, comedian en supermama Nienke Plas! In haar vlogs volg je haar leven met vriend/manager Resley en zoontje Frenky-Dean. We kunnen geen genoeg krijgen van haar humor en genoten dan ook volop van de girl in Expeditie Robinson.

https://www.instagram.com/p/BqnmhmaBQVh/

Beeld: Instagram

LEES OOK: