Hi girls! Het is weer tijd voor een Throwback Thursday en deze week is het echt een cutie. Ze is pas 22 jaar oud, maar heeft al heel wat klussen op haar naam staan. Ze kan dansen, zingen, acteren en is ook nog eens beautiful! Hoe snel raad jij wie deze pretty girl is?

Spotlights on

Als klein meisje stond ze al in de spotlights. Althans,binnen haar familie. De girl zong en danste altijd de hele dag door. Ze is geboren in Oakland, Californië als dochter van een African-American vader en een Duits/Schotse moeder.

Work, work, work

Ze heeft in haar jongere jaren modellenwerk gedaan voor een aantal grote kledingwinkels in Amerika. Daarnaast speelde ze mee in meerdere reclames samen met andere celebs, zoals Selena Gomez.

Shake It Up

Vanaf 2009 speelde ze de hoofdrol in de bekende Disney Channelserie Shake It Up. De girl kreeg op haar veertiende de rol van danseres Rocky Blue en schitterde naast Bella Thorne, die Cece Jones speelde. Tijdens haar Disneycarrière bracht ze verschillende liedjes uit, zowel alleen als met Bella Thorne. Toen de girl ouder werd, wilde ze af van het Disneyimago en meer volwassen werk doen. In 2017 had ze dan ook gauw rollen voor de films Spider-Man en The Greatest Showman te pakken. Deze kwamen beide uit in 2017.

Deze natural beauty is opgegroeid tot een sterke,volwassen vrouw waar veel meisjes tegenop kijken. De girl staat voor positiviteit en gaan voor je doelen. Daarnaast is ze ook een big fan van Beyoncé.

We hebben het natuurlijk over… Zendaya!

View this post on Instagram

Small photo shoot in front of a window

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Beeld: Instagram

LEES OOK: