Terug in de tijd met supercute pics van een girl die nu echt superknap is. Ze is nog niet zo heel oud, but ze heeft al supermooie songs gemaakt. Wij hebben een paar pics voor jou op een rijtje gezet. Na welke babypic kom jij erachter wie dit is?

Verhuizen

Deze girl is geboren in het oosten van Havana en is nu 21 jaar oud. Haar familie verhuisde constant tussen Mexico-Stad en Havana. Totdat ze op haar vijfde in Miami terecht kwam.

X-Factor

Wanneer de girl oud genoeg was, ging ze naar school. Toen ze eenmaal op school zat, vertelde ze aan haar ouders dat ze heel graag mee wilde doen aan de talentenjacht X-Factor.

Famous

Na haar deelname aan X-Factor werd de girl bekend. Haar allereerste song Better Together bracht ze uit met de meidengroep Fifth Harmony. Daarna brachten zij ook nog songs als Worth It en Work from Home uit. Deze girl zingt niet alleen in een meidengroep, ze heeft ook nog eens het liedje I Know What You Did Last Summer met hottie Shawn Mendes gemaakt.

And it is…

Alright, deze girl is 21 jaar oud en ze droomde van jongs af aan al om zangeres te worden. Ze deed mee aan X-Factor en ze brak door met de girlband Fifth Harmony… We hebben het hier natuurlijk over de superknappe Camila Cabello!

https://www.instagram.com/p/Bp-mWgLhsWm/

Beeld: Instagram

LEES OOK: