McDonald's happy bag thuisbezorgd

Verras jouw bestie met een Happy Bag van de McDonald’s

YES, YES, YES! Alle McDonald’s liefhebbers opgelet, want dit wil je echt niet missen. Deze zomer krijg je de kans om je bestie in het zonnetje te zetten met een Happy Bag.

Happy Bag van McDonald’s

De Happy Bag van McDonald’s is een superleuke tas die gevuld is met exclusieve zomerse must haves van je favoriete fastfoodketen. Zo zit er onder andere een zomers kleed in van 4 bij 2 meter, twee leuke shirts om in de stralen, een Happy Zonneklep waarmee je zelfs in de volle zon een schaduwrijke Happy Smile tevoorschijn tovert en twee bonnen voor een heerlijke summermeal bij McDonald’s. Waaah! We horen je al denken: ‘wat moet ik doen om deze bag te krijgen?’ It’s super easy! Je moet alleen in de app laten weten waarom jouw bestie, broer, zus, moeder, of wie dan ook, het verdient om deze zomer extra Happy te zijn en je maakt kans op de speciale tas. 

Tot en met 31 augustus loopt er ook een actie waar je Happy Summer Coupons kunt inleveren bij je bestelling voor te gekke kortingen!

McDonald's happy bag
Thumbnail Image001

Lees ook:

Beeld: Instagram @mcdonalds| Bron: McDonald’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: mijn beste vriendin is er altijd voor mij en verrast mij vaak met leuke dingen die ze plotseling geeft en ze is er erg voor mij geweest de laatste tijd ivm met alles wat er thuis gebeurd en ik hou ontzettend veel van haar en dit zou ontzettend leuk zijn :))
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen