Waar verstoppen de celebs hun paaseieren?

YASSS! We kunnen ein-de-lijk weer eieren zoeken! Maar ben jij ook zo benieuwd naar waar Shawn Mendes of Brooklyn Beckham hun chocolade-eitjes verstoppen? Wij hebben wel een idee, haha!

Music, please!

Shawn Mendes guitar

Is it just us, of heeft Shawn Mendes zo´n beetje altijd zijn gitaar bij? De hottie liet zelfs een tattoo van het instrument zetten! Dit is dan ook de perfecte plek voor Shawn om zijn eieren in te verstoppen én gelukkig kan ie dan gewoon nog muziek blijven maken!

On the road!

Kylie Jenner auto

Rich girl Kylie Jenner heeft maar liefst zes auto’s op haar oprit staan. Twee daarvan heeft ze van bae Tyga voor haar verjaardag gekregen #goals! Dus, haar auto´s lijken ons een ideale plek om eieren in te verstoppen. Maar Kylizzle, vergeet niet de airco aan te zetten. Anders zoeken we strak naar chocolademelk…

LEES OOK: OMG: Kylie krijgt haar eigen show!

Chocolate by the ocean

DNCE cake by the ocean

Er is natuurlijk maar één plek waar DNCE hun eieren verstoppen en dat is op het strand! Een oneindige zoektocht, zo in het zand. Maarreh, tijdens het zoeken nemen we toch gewoon een plakje cake om de honger te stillen? Haha…

LEES OOK: Harry Styles in een nieuwe band?

YAMMIE

Oké, als Frances a.k.a. YouTuber Foodgloss eitjes moet verstoppen, gaat dat waarschijnlijk niet helemaal goed… Madame rent meteen naar de keuken om er een lekkere chocoladetaart of pralinémousse van te maken. France, zolang je voor ons een stukje bewaart, vinden wij het goed!

Goed gemutst

Petten, mutsen, hoeden… Je spot Brooklyn Beckham bijna niet zonder iets op zijn hoofd! Hij ziet zijn vader, David Beckham, als stijlicoon en leent soms een hoedje van hem. Brook’s eitjes vinden we dus onder zijn pet of muts. Petje af, B., oh nee, die moet je dan wel oplaten.

LEES OOK: Binnenkijken bij de sterren: prachtige kledingkasten!

Beeld: BrunoPress, Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij morgen eieren zoeken?

Gerelateerde artikelen