Ballonnen, gigantische knuffelberen en chocolade. Yep, het is Valentijnsdag! Maar hoe wordt die dag voor jou? Maak de test en find out!

Wat voor Valentijn ben jij?

Thanks, but no thanks. Jij vindt snoephartjes en een dag die gewijd is aan knuffelbeesten vre-se-lijk. Je blijft liever thuis om al het gezoen te vermijden. Maar als je lover perse Valentijnsdag wilt vieren, dan stel je voor om iets te doen dat niet heel erg Valentijn-achtig is. Hiking bijvoorbeeld of gezellig films kijken vanaf de bank.

Alles of niets! Je bereidt je geestelijk al het hele jaar voor op deze dag. Ook al verwacht je geen vuurwerk (maar stiekem wel), blijf realistisch en nog beter, geef je crush ideeën voor een perfecte Valentijnsdate. Plan een leuke moviedate of een etentje op je fave spot. Maak hem niet gek met hoge verwachtingen, het gaat om het idee!

Het is geen big deal. Valentijn is voor jou net als iedere andere dag van het jaar. Je ziet er het nu niet van om alleen op deze dag te laten zien hoe gek je op je vriendje bent. Als je crush jou wil verwennen, prima maar dan stel je een simpel etentje thuis voor. Chill!

Jiij en je crush leven in een film. Valentijnsdag is dé dag om jullie samenzijn te vieren en dat betekent dat jij in het roze gaat en hij een gigantische knuffelbeer voor je koopt. Probeer hem dit jaar te verrassen met een mixtape met al jullie fave songs.