Wat komen er toch veel dreamy boys in boeken als Divergent, The Hunger Games, Twilight, The Mortal Instruments en The Fault In Our Stars voor. Maar welke van deze dudes is jouw perfect match? Doe de test en find out… 

Welke boekenhero past bij jou?

Jouw dreamboy is Edward uit Twilight.
Je vindt jongens leuk die het tegen een heel leger zouden opnemen om jouw hart te veroveren. Edward is de knapste bloedzuiger van allemaal en hij zou alles voor je doen. En als je het hem aardig vraagt, verandert ie je vast nog in een vampier ook. ; )

Jouw dreamboy is… Jace uit The Mortal Instruments
Jace lijkt one of the boys, maar zijn bad boy-houding verbergt wat voor lieverd hij eigenlijk is. Waarschijnlijk weet ie zelf niet eens dat ie op je aan het wachten was. Jij kunt hem laten zien hoe leuk hij is en jullie zullen perfect zijn voor elkaar. 

Jouw dreamboy is Gus uit The Fault In Our Stars
Je verwachtte eigenlijk niet dat je Gus leuk zou vinden, maar daarom is ie juist zo leuk. Hij is hartstikke uniek en ziet de wereld zoals niemand anders. Hij is superromantisch en op zoek naar de ware. Als jij het goed aanpakt, ben jij dat misschien wel. Okay? Okay. 

Jouw dreamboy is Peeta uit The Hunger Games
Of je nu net zo tough bent als Katniss aan de buitenkant of juist niet, van binnen ben jij superstoer. Ondertussen ben je ook nog eens creatief en daarom ben je zo’n goede match met Peeta. Hij is de jongen die niet alleen je vriendje is, maar ook je bestie. Nooit wegdoen, deze boy, want he’s just perfect!

Jouw dreamboy is Four uit Divergent
Je houdt wel van sterke en stille boys. Hij hoeft je niet uit eten te nemen om indruk op je te maken. Je trekt er liever samen op uit om hem beter te leren kennen. Four is bad ass, maar dat is een van de redenen waarom jullie zo goed matchen.