De boys van One Direction gaan in Night Changes allemaal op date. Maar welke van die dates past nu het beste bij jou? Die van Zayn, Harry, Niall, Louis of Liam? Test het hier!

Welke Night Changes-date is perfect voor jou?

Als jij van een hottie in een pak houdt die je meeneemt om romantisch te eten dan is Zayn perfect voor jou! Hij regelt een fantastisch restaurant, kent de chefkok en betaalt natuurlijk je rekening. Dat wordt heerlijk eten vanaaf!

Ben je gek op Frozen? Dan is Harry de jongen voor jou! Hij neemt je mee schaatsen en knoopt zelfs je veters voor je vast. En natuurlijk maakt allerlei knunzige moves op het ijs waardoor jij helemaal in een deuk ligt.

Als jij het heerlijk vindt om thuis te blijven, bordspelletjes te spelen en warme choco te drinken dan is Niall je perfect match. Hij laat je waarschijnlijk winnen, maar who cares? Hij wint bij jou al door zijn ugly sweater en cute dog!

Voor een avondje lol en heel veel ongezond eten, moet je bij Liam zijn! Hij neemt je mee naar de kermis, wint daar een knuffelbeer voor je en gaat in alle attracties. En natuurlijk maken jullie een selfie want dit is een avond om nooit te vergeten. 

Heb jij zin een dagje uit? Meet Louis! Hij neemt je mee op ontdekkingsreis en daardoor komen jullie ondertussen de meest leuke dingen tegen. Oh, what a perfect day!