Emilyinparis (1)

Wist jij dit al over de cast en personages uit ‘Emily in Paris’?

Sinds twee weken staat de gloednieuwe serie Emily in Paris op Netflix! De serie met Lily Collins in de hoofdrol zit vol goeie acteurs en of je nou net begonnen bent met kijken, of al hoopt op een tweede seizoen: dit is alles wat je over de cast en hun personages moet weten.

EMILY IN PARIS

De serie gaat over Emily, een ambitieuze marketingmanager in de twintig uit Chicago. Ze krijgt onverwachts haar droombaan in Parijs wanneer haar bedrijf een luxe, Frans marketingbedrijf overneemt. Ze krijgt de taak om hun socialmediastrategie te vernieuwen en dat is best wel een uitdaging. Emily’s nieuwe leven in Parijs is gevuld met avontuur, het maken van nieuwe vrienden, verrassende uitdagingen en natuurlijk de liefde.

Benieuwd naar de trailer? Die check je hier!

Lily Collins als Emily Cooper

Emily is dus een Amerikaanse marketing assistente die de kans krijgt om in Parijs te gaan werken. Doordat ze Amerikaans is, zorgt dit nog weleens voor confrontaties met haar collega’s, maar ze doet haar best om zich te bewijzen.

Lily Collins kun je ook kennen als Clary uit The Mortal Instruments: City of Bones en Elizabeth Kendall in Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Lucas Bravo als Gabriel

Gabriel is de nieuwe knappe buurman van Emily die onder haar woont. Ze ontmoeten elkaar als Emily per ongeluk haar deur in de war haalt met zijn deur en hij haar helpt. Hij werkt als een kok in een restaurant en droomt ervan om ooit zijn eigen tent te beginnen.

Emily in Paris is Lucas’ allereerste tv-serie rol! Hij speelde eerder in Plus belle la vie en T.O.C.

Ashley Park als Mindy Chen

Mindy is een van Emily’s beste nieuwe vrienden in Parijs. Ze is een nanny die eigenlijk naar Parijs kwam om business te studeren, maar besloot om tegen haar ouders in te gaan en haar eigen keuzes te maken.

Ashley Park is bekend van haar rollen op Broadway en is zelfs ooit genomineerd voor een Tony-award! Ze speelde onder andere Gretchen Weiners in de musical Mean Girls.

Emily in Paris al uitgekeken? Deze films en series verschijnen allemaal nog meer deze maand op Netflix!

Camille Razat als Camille

Camille is een echte Franse it-girl die helpt om een gallerij in de stad te runnen. Ze is het vriendinnetje van Gabriel en wordt ook vrienden met Emily.

Camille speelde eerder Lea Morel in de Franse mini-serie The Disappearance.

Philippine Leroy-Baulieu als Sylvie

Sylvie is de nieuwe baas van Emily en vindt dat Emily veel te naïef is en hun hele Franse cultuur begrijpt. Ze bedenkt daarom een plan om Emily te laten stoppen.

Philippine is bekend van haar rol in de Franse serie Call My Agent!.

Samuel Arnold als Julien

Julien is een collega van Emily op haar nieuwe werk. Hij vindt ook dat Emily de Franse cultuur niet helemaal begrijpt, maar probeert haar toch te helpen.

Dit is de eerste televisie rol voor Samuel! Eerder verscheen hij in de verfilmde versie van National Theatre Live: Antony & Cleopatra./

Bruno Guoery als Luc

Ook Luc is een nieuwe collega van Emily. Hij neemt geen blad voor de mond en zegt alles wat hij denkt.

Bruno verscheen eerder in Double Je en Alphonse Président.

William Abadie als Antoine Lambert

Antoine is een klant van Savant, het bedrijf waar Emily werkt. Hij heeft een vrouw, maar gaat vreemd met de baas van het bedrijf, Sylvie, wat voor nogal wat problemen kan zorgen.

William kun je kennen als Roman in Gossip Girl en Alan Bernard in Homeland.

Arnaud Viard als Paul Brossard

Paul is de baas van Savant, het bedrijf waar Emily werkt. Ook al is hij niet superblij met de komst van Emily, is hij wel aardiger tegen haar dan de rest.

Arnaud schreef en verscheen in Paris, Love, Cut en speelde Jean-François in Que du bonheur.

Jean-Christophe Bouvet als Pierre Cadault

Pierre is een beroemde Franse designer. Hij is bang dat zijn naam vergeten wordt in de fashionwereld, dus doet er alles aan om te blijven.

Jean-Christophe is een acteur, regisseur en schrijver en bekend van zijn rol als Duc de Choiseul in Marie Antoinette.

jean-christophe bouvet
Foto: ANP, Henri Collot

Wat is jouw favoriete personage?

Lees ook:

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @william_abadie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen