Tijd voor een WTF-nieuwtje, because it’s WTF Wednesday! Deze keer hebben wij een video gevonden die de afgelopen dagen rondging op het internet. De girl in de video heeft een wel heel aparte manier om op te vallen bij de boys…

The Bachelor

De video is een clip van het Amerikaanse ABC-programma: The Bachelor. Het is een programma waarin een single man de liefde van zijn leven probeert te vinden. Het gaat erom dat hij van de ongeveer 30 vrouwen (dit is elk seizoen anders) zijn ware liefde overhoudt aan het einde van het seizoen. Door middel van dates en spellen leert hij de dames steeds beter kennen. Het programma wordt overigens ook uitgezonden in Nederland, op Net 5.

Australisch accent

Het meisje in de video heet Bri. Bri gaat het hele internet over dankzij haar ietwat aparte ontmoeting met de Bachelor van dit seizoen, Colton Underwood. Om de boy in te palmen sprak ze met een Australisch accent en hij vond het helemaal geweldig. Later vertelt ze aan de kijkers dat het accent nep is. “Je moet doen wat je kuntom op te vallen.”

Wij vinden het in ieder geval een grappige manier om de aandacht te trekken, haha! Zouden jullie een accent faken om de aandacht te trekken van je crush? Laat het ons weten in de poll.

Bekijk hier de video:

Beeld: Instagram

LEES OOK: