OMG, dit meisje heeft misschien wel de heftigste tattoo ever gezet! De WTF Wednesday van deze week gaat uit naar de 24-jarige blueszangeres Kelsy Karter. Zij liet Harry Styles zijn gezicht tatoeëren op HAAR gezicht.

WHUT?

Oké, dus een meisje heeft een gezichtstattoo, what’s the big deal? Nou, het is niet zomaar een gezichtstattoo, maar een MEGA-gezichtstattoo! Wij hebben een heleboel vragen.

Ten eerste, wat vinden haar ouders hiervan? De girl plaatste de foto op Instagram met de caption ‘mama, look what i made me do.’ Wij denken niet dat haar moeder hier al te blij mee zal zijn…

Ten tweede, Is het echt? Er zijn een hoop followers die denken dat de tattoo nep is. Maybe, maar Kelsy plaatste gister een Instastories waarin de tattoo nog steeds op haar wang te zien is, dus dat betekent misschien juist dat hij echt is. Wow!

Ten derde, wat vindt Harry hiervan? Tot dusver heeft de ex-One Direction member er nog niet op gereageerd. Wij denken dat hij gewoon zo erg in shock is, dat hij niet weet wat hij zou moeten zeggen, haha!

En de laatste vraag. WHY?! Is ze een supergrote Harry Styles fan? Heeft ze het gedaan om aandacht te krijgen? Misschien zullen we het nooit te weten komen. Wat we wel weten, is dat het echt insane is!

View this post on Instagram

mama, look what i made me do

A post shared by Kelsy Karter (@kelsykarter) on

Beeld: Instagram

LEES OOK: