WTF Wednesday: Selena Gomez brengt een nieuwe song uit!

Selena is een tijdje off the radar geweest, maar de girl is back! Vóór haar social media break hintte ze hier en daar al bezig te zijn met nieuwe muziek en nu lijkt het eindelijk zover!

Collab

Hoewel ze nog niks heeft gezegd over een nieuw album, brengt Selena binnenkort wel een song uit op het album van Julia Michaels. Julia releaset vrijdag 25 januari haar nieuwe album Inner Monologue pt 1 en niemand minder dan beautiful Sel staat erop. Het eerste nummer heet Anxiety en dat is het liedje waar Selena aan mee heeft gewerkt. Op Instagram plaatste Julia een sneak peek van het liedje. Hoewel het anders klinkt dan we van Selena gewend zijn, kunnen we niet wachten! Nog iemand die te horen zal zijn op het album is hottie Niall Horan, met het liedje What A Time.

View this post on Instagram

ANXIETY

A post shared by Julia Michaels (@juliamichaels) on

Eigen muziek

Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat Selena zelf weer nieuwe muziek uitbrengt, aangezien ze er al een tijdje op hintte met filmpjes in de studio. Daarnaast komt het derde seizoen van 13 Reasons Why ook weer om de hoek kijken. Voor de eerste twee seizoenen bracht de girl de songs Only You en Back To You uit, dus waarom niet weer? Gelukkig kunnen we tot die tijd genieten van haar stem op het album van Julia Michaels.

Beeld: Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen