the avengers

YAY: Deze 6 Marvel-movies komen eraan

Heb jij de nieuwste Marvel-movie, Avengers: Endgame, al gezien? De film is nog maar net uit, maar de makers zijn alweer bezig met het uitbreiden van de serie. YAY!

1. Black Panther

Het eerste deel van Black Panther was erg succesvol en volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning te nemen.

2. Black Widow

Scarlett Johansson is voor het eerst gezien in haar pak toen ze tevoorschijn kwam in Iron Man 2. Die movie liep niet goed af voor de superheldin, dus waarschijnlijk gaat haar solofilm over haar eigen verhaal.

3. Docter Strange 2

Benedict Cumberbatch speelt de dokter in de film. Het verhaal speelt zich af in de toekomst, dus na het einde van Endgame.

4. Guardians of the Galaxy 3

Deze movie zal erg spannend zijn als je de voorgaande films hebt gezien. Spoiler: inEndgame wordt Gamora namelijk teruggebracht naar het verleden, terwijl aan het einde van deel twee van Guardians of the Galaxy juist naar haar wordt gezocht.

5. The Eternals

The Eternals is gebaseerd op een stripverhaal en gaat over meesterlijke wezens. Volgens geruchten wordt er nieuw territorium van het Marvel-universum bewandeld in deze film.

6. Shang-Chi

Dit wordt de eerste Marvel-film waarin een Aziatische superheld de hoofdrol vertolkt. In de stripboeken staat Shang-Chi ook wel bekend als de ‘Master of Kung-Fu’. Dat belooft veel actie!

Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen