Interview met Holly Mae Brood: ‘We zijn allebei erg oplettend, we zien alles!’

Holly Mae Brood is lekker bezig! Ze heeft al mogen spelen in: GTST, Nieuwe Tijden, Hart Beat en is nu ook te zien in VALS! Ze speelt de rol van Feline. Tijd om even bij te kletsen!

Holly, weer een nieuwe film op je lijstje! Een goed begin van het jaar, toch?

Ja, dat is echt heel leuk, we hebben er ook al superlang naar uitgekeken. Een jaar geleden waren we gewoon nog aan het draaien voor VALS. Echt bizar.

Hoe vond je het filmen van VALS?

Heel leuk, maar ook wel pittig. Het was heel koud en modderig in de Ardennen. Maar we hebben gelukkig een hele toffe club en het is echt een heel tof verhaal. Ik houd van actie en thrillers, dus deze movie past helemaal bij mij.’

Heb je het boek VALS ook gelezen?

‘Ja, ik heb het boek gekocht en gelezen! Ik kende de schrijfster, Mel Wallis de Vries, wel van horen, maar ik denk dat ik zelf net iets te oud ben voor haar boeken. Ik wist wel dat zij spannende boeken schreef en toen ik hoorde dat er een verfilming zou komen, dacht ik al: “dat zou ik heel vet vinden.”

Is er nog iets geks gebeurd tijdens het filmen?

Nou, er was wel iets grappigs met een van de props. Er was een maan op de set, een soort luchtballon aan een touw, maar dan iets kleiner. Dat ding moest mooi maanlicht creëren. Ik dacht “die maan is wel heel rond.” Ik kwam er dus pas op dag tien achter dat het geen echte maan was. Ik had geen idee! Lekker gênant.

Haha, oh my gosh! Wie was eigenlijk jouw bestie in de groep?

Er was niet specifiek één persoon waar ik het best mee overweg kon. Ik had wel heel veel lol met Shahine, hij speelt Stijn in de film. Sowieso was het ook supergezellig met alle meiden en boys.

Herken jij jezelf een beetje in jouw personage Feline?

Ja, maar vooral in groepsverband. Wij zijn allebei een beetje de bemiddelaar in groepen. Dus daarin lijken we heel veel op elkaar, maar ze praat wel een stuk minder dan ik. Ik heb zelf echt mening en ik ben ook niet bang om die uit te spreken. Feline heeft ook wel een sterke mening, maar zij houdt die iets meer voor zich. Wel zijn we allebei erg oplettend, we zien alles!’

En waarom zou iedereen VALS moeten zien volgens jou?

Omdat de film superspannend is! Het zit supergoed in elkaar. Ik ben ook superblij voor Mel, ze heeft het zo mooi geschreven. Het moet voor haar extra bijzonder zijn om haar verhaal op het witte scherm te zien.

De film VALS is nu te zien in de bioscoop:

Beeld: Brunopress, YouTube

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen