liam payne

Interview met Liam en de cutest puppies!

In deze video zie je hoe Liam Payne met de cutest puppies ever speelt en tegelijkertijd allemaal vragen beantwoord. Hij vertelt over zijn nieuwe album, zijn ex-bandmates én of One Direction nog bij elkaar komt.

liam payne

Nieuwe album en tour

Het nieuwe album van Liam is een mix van allerlei soorten muziek. Het lijkt wel een beetje op de song Strip That Down maar er komen ook andere muziekstijlen voorbij. Het liefst zou ‘ie in grote concertzalen pelen. Hij houdt ervan om een grote show te geven met veel special effects. Kunnen we al kaartjes bestellen?

Zayn en Harry

Als Liam zou mogen samen werken met één van zijn oude bandgenoten dan zou het Zayn Malik zijn, omdat ze dezelfde soort muziek maken.

Liam vindt het echt geweldig dat Harry Styles in de film Dunkrik zit. Hij vindt dat het echt bij Harry past, maar Liam heeft de film nog niet gezien. Liam, nu naar de bioscoop gaan jij!

One Direction

Liam vond het leukste aan touren met One Direction de tijd dat ze doorbrachten in de tourbus. Ze leren elkaar supergoed kennen tijdens deze ritten.

Liam is ervan verzekerd dat 1D weer bij elkaar komt, want hun album Made in the A.M. hebben ze nog niet eens gezongen op tour. En… hij wil nog meer songs schrijven voor de band. YASS!!!

Liams favorite gebeurtenis tot nu toe is toen hij samen met de jongens in Madison Square Garden mocht spelen en dan specifiek het moment dat ze het podium opkwamen.

Ennehhh… Liam is niet meer bang voor lepels! Haha!

Check hieronder het interview. Als je de cuteness aan kan!

LEES OOK: De tattoos van Liam Payne. Wat betekenen ze? (Deel 1)

Beeld: YouTube (BuzzFeed Celeb), Giphy, Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vond jij het cuteste moment van het interview?

Gerelateerde artikelen