Seizoen twee van 13 Reasons Why is vanaf vrijdag te zien op Netflix. Maarreh, ze droppen ook een soundtrack, waarvan alle opbrengsten naar goede doelen gaan! Nice!

Soundtrack!

We hebben al twee trailers gezien en ook heeft Selena Gomez haar nummer Back to You uitgebracht. We kunnen niet wachten om het nieuwe seizoen te gaan bingen. Maar, om het nog beter te maken brengt de serie ook een eigen soundtrack uit. De releasedatum is vrijdag just like the episodes. De soundtrack bevat nummers van Khalid, One Republic en of course Selena! De opbrengsten zullen gedoneerd worden aan The Trevor Project en de Crisis Text Line. Wow, amazing!

De charities

Beiden organisaties helpen met depressies en zelfmoordgedachtes van alle teens en LGTBQ oftewel transgenders, homoseksuele- en biseksuele mensen en degene die niet in hokjes gestopt willen worden. Ze hebben een service die je kan bellen en een sms kan sturen. Wij vinden het supergoed dat de show het zo belangrijk vind dat mensen hulp zoeken en ze de peeps daar ook zo graag mee willen helpen!

Beeld: Brunopress, Twitter

LEES OOK: