EP Release Kaj van der Voort!

Yay, op zaterdag 16 december geeft Hittegolf hottie Kaj van der Voort een supertoffe show in de Melkweg in Amsterdam. Op deze speciale avond presenteert de boy zijn nieuwe EP. Oh my gosh, can’t wait!

Dance, Dance, Dance

Na het einde van B-Brave heeft Kaj alles behalve stilgezeten. Zo was hij samen met Maan te zien in Dance Dance Dance en was hij één van de GOGO reisreporters van deze summer. Maar dat is nog niet alles…

Solo song                                                                   

Twee weken geleden bracht Kaj zijn eerste solo song Mee Naar Haar uit. Het nummer is inmiddels al meer dan 200.000 keer bekeken op YouTube. Niet heel gek, want de song is a-ma-zing en Kaj is stiekem ook ´best wel leuk´ om naar te kijken, hihi.

Kan jij, net als wij, ook geen genoeg krijgen van de lovely voice en looks van onze favoriete Hittegolf hunk? Dan mag je de show op 16 december écht niet missen. Het beloofd een onvergetelijke avond te worden. Scoor hier dus snel je kaartje, want de verkoop gaat hard. Tot de 16e!

Dit is hem dan. De cover van mijn eerste SOLO EP, genaamd ‘ALLES IS ANDERS’, verwerkt in de poster voor mijn eerste live performance in de Melkweg Amsterdam 16 DEC. Ik kan jullie vertellen.. dit is een heel bijzonder gevoel. Je bent maanden aan het werk aan iets ongelofelijk persoonlijks en beetje bij beetje kan ik meer met jullie delen. Nog even tot alle muziek! De titel spreekt boekdelen. Ik ben pas 21, maar de afgelopen jaren is mijn leven zo veranderd. Ik voel mij bevoorrecht dat ik al jaren kan doen wat ik het aller liefste doe, maar nu ik voor het eerst mijn eigen muziek mag uitbrengen, is alles pas echt anders! Laat mij weten wat je ervan vindt en ik hoop jullie allemaal te zien de 16de! #AllesIsAnders X Kaj

A post shared by Kaj van der Voort (@kajleroy) on

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen