seizoen 4 Élite trailer seizoen 3

5x Dit weten we over Élite seizoen 4

Het derde seizoen van Élite staat op Netflix en we zijn het massaal aan het bingewatchen. Wow, er is zoveel gebeurd dit seizoen! Alle fans, inclusief wij, hopen op een vervolg. Dit is alles wat we nu al weten over seizoen 4 van Élite.

Let op: dit artikel bevat spoilers over seizoen 3!

Dit gebeurde er in seizoen 3

Niet iedereen van de cast heeft het overleefd en voor de politie is het nog  een mysterie wie Polo heeft vermoord op het feest. Ach ja, wat is een jaar op het Las Encinas zonder crazy drama? We hopen op nog meer romance en drama in seizoen 4!

Er komt zeker een seizoen 4 van Élite

Volgens El Español komt er een vierde én vijfde seizoen van Élite. Yes, we are super excited!

Lees ook: 10x chick flicks op Netflix die zelf-quarantaine een stuk leuker maken

Deze personages zien we terug in seizoen 4 van Élite

We weten helaas nog niet wie we wel en niet terug zullen zien in seizoen 4. De meeste personages gaan hun eigen weg na hun laatste jaar op Las Encinas. De kans is dus groot dat we een compleet nieuwe cast krijgen. We weten wel dat Samu, Guzman en Tebeca allemaal terugkomen om een jaar over te doen.

Dit gebeurt er in seizoen 4

Er zal sowieso heel veel veranderen op Las Encinas. Een groot deel van de personages is weg en afgestudeerd, dus het is tijd voor een paar nieuwe gezichten. Het kan zijn dat de oude cast een reden krijgt om weer bij elkaar te komen, maar dat weten we niet zeker.

Lees ook: O no! Déze serie wordt binnenkort van Netflix afgehaald

In deze maand wordt seizoen 4 released

We hopen dat we in maart 2021 weer kunnen genieten van een nieuw seizoen, want de serie is gelukkig al verlengd. Nog een jaartje wachten, dus!

Lees ook:

Beeld: Instagram @elitenetflix

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen