Films en series bevatten wel vaker verborgen boodschappen of hints. Meestal zitten deze echter verstopt in real life-films en -series, maar nu hebben wij er een aantal gevonden in de onschuldige Disney- en Pixarmovies. Waren deze verborgen boodschappen jou al opgevallen?

Rapunzel

In de Disneyfilm Rapunzel a.k.a. Tangled vond een van de scenes plaats in een bibliotheek. Flynn Rider en Rapunzel bevinden zich hier alleen niet in een gewone bibliotheek. Alle boeken om hen heen zijnDisneyverhalen. De oplettende kijkers zagen in het grote, open boek bij het raam een afbeelding uit het boek van Doornroosje. Maakt Disney nou stiekem reclame voor haar eigen films?

Frozen

In de film Frozen organiseerde koningin Elsa een gala. Hier waren allerlei grote namen uit de buurt en omstreken voor uitgenodigd. Als je goed hebt opgelet,zie je dat zelfs Prinses Rapunzel en Flynn Rider aanwezig waren. Betekent dit dat Rapunzel en Frozenzich bij elkaar in de buurt afspelen? Misschien komt er ooit wel een crossover… Oeh, dat zo leuk zijn!

Toy Story

In Toy Story 2 zijn een aantal keer hints gegeven voor het kijken van de film A Bug’s Life. Op het internet staat dat er een heleboel te vinden zijn, maar dit zijn de drie A Bug’s Life hints die wij echt erin konden zien.

Op de kalender in de achtergrond van deze scene zie je een afbeelding van de beestjes van A Bug’s Life.

Mr. Potato Head leest hier een boek waarin een plaatje van A Bug’s Life te zien is.

Buzz Lightyear staat hier in de winkel van Al. Rechts van hem zie je de A Bug’s Life speeltjes.

Big Hero 6

Hans uit Frozen is te zien in de film Big Hero 6 op het prikbord van het politiebureau. Op de poster staat: Wanted. Hans wordt dus gezocht, gelukkig want wat een rotte appel was dat in Frozen, zeg!

Beeld: YouTube

LEES OOK: