high school muscial

7 Funny feitjes over High School Musical

High School Musical blijft populair. We moeten nog even wachten totdat de serie uitkomt, maar om alvast in de High School Musical sfeer te blijven, hebben wij 7 feitjes voor jou op een rijtje gezet.  

#1

Ashley Tisdale deed auditie voor de rol van Gabriella. Imagine: Ashley in de rol van iemand anders dan Sharpay Evans… Nah, deze rol lijkt wel voor haar gemaakt!

#2

High School Muscial zou helemaal geen High School Musical heten… De makers konden geen leuke naam vinden en gebruikten dit eerst als werknaam. Na de opnames waren de producers er nog niet uit en besloten ze het hierbij te houden.

#3

Corbin Blue deed auditie voor de rol van Ryan Evans, maar die kreeg de boy niet. Corbin is wel te zien in de film als Chad. Lucas Gabeel kreeg wel de rol van Ryan, want hij paste beter bij deze rol!

#4

HSM3 zou een Halloweenfilm worden. High School Musical 3 heette daarom eigenlijk Haunted High School Musical.

#5

Gabriella en Troy zouden er eigenlijk heel anders uitzien. De rollen zouden door andere acteurs gespeeld worden. De rol van Gabriella zou namelijk gespeeld worden door Cassie Steel van Degrassi. De opnames van Degrassi en High School Musical werden bijna tegelijk opgenomen, dus moest de girl deze kans laten liggen. Troy zou gespeeld worden door Matthew Underwood.

#6

Gespot! Het duurt maar vier seconden, maar Miley Cyrus zit in High School Musical 2. Misschien wist je het niet, of juist wel. Want voor deze rol kon je stemmen wie je zou willen zien. Het ging om het laatste nummer All For One.

#7

Zac Efron zong in de eerste film niet zelf. What?! De boy kon de hoge tonen nog niet halen, dus zong Drew Deelay het grootste deel van het liedje in. In de tweede en de derde film heeft Zac wel zelf gezongen. Dat is dus de reden waarom zijn stem opeens anders klonk. It all makes sense now.

Beeld: Instagram, Giphy

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen