OMG! Nina Warink, beter bekend als de vriendin van Kalvijn, heeft onlangs haar eigen YouTube-kanaal gestart. De girl begint met de serie Draaien met Nina en haar allereerste gast was Kaj Gorgels!

7 feitjes 

Superleuk dat de girl haar eigen YouTube-kanaal heeft gestart, but wat weten we eigenlijk van haar? Hier hebben we zeven feitjes…

#1 Voorleeskampioen

OMG! De girl kan supergoed voorlezen. Ze is ooit voorleeskampioen van Groningen geworden.

#2 Chips it is

Net zoals Kalvijn is Nina stiekem verzot op paprika en paprikasmaken. De girl is namelijk verslaafd aan Lays paprikachips, ze eet zo drie zakker per week leeg. Wow!

#3 Reclamegirl

Nina zou zo in een reclamespotje kunnen spelen. De girl leest tijdens het douchen het etiket van haar shampoo altijd hardop voor. Dan doet ze alsof ze in een reclame speelt. So funny!

#4 Parrrkietjes

De upcoming YouTube-ster was vroeger gek op haar parkietjes. Omdat ze blauw en groen waren, noemde Nina ze Luchtje en Grasje.

#5 Error

De girl heeft weleens last van kortsluiting in haar hoofd. Dan ziet ze mannetjes met computers waarop allemaal error verschijnt.

#6 Do-re-mi-fa…

Nina heeft vijf jaar lang op heel hoog niveau opera gezongen. Zo heeft ze meegedaam aan Opera Carmen en is de girl aangenomen bij het Conservatorium.

#7 Run bitch run!

Nina is geen ster in hardlopen. De girl kan het nog geen één kilometer volhouden…

Beeld: Instagram, Giphy

LEES OOK: