Celebs lijken allemaal dé perfecte huid te hebben. Maar hoe doen ze dat toch? Veel celebs delen hun oplossingen, but die krijgen ze vaak opgestuurd. Voor ons zijn die artikelen dan crazy duur. Khloé Kardashian deelt haar, budget, geheim.

Omg cheap!

Op haar app deelt Khloé haar geheim voor een schone, gladde huid, terwijl ze een hoop make-up draagt. De cleanser is ook nog eens voor een budgetprijs te verkrijgen bij Target, namelijk voor $9,49! Ze schrijft erbij: ‘Ik houd ervan om me mooi te maken, maar het er dan weer af halen is vreselijk.’  Daarna volgt haar geheim in stapjes.

  1. Ze was eerst haar gezicht met de face cleanser van Panoxyl.
  2. Dan gebruikt ze watjes met remover, voor de resten. Plus eentje voor alleen voor de ogen, omdat mascara en eyeliner vaak goed blijven zitten.

Volgens Khloé is de face wash erg sterk. Mensen met een gevoelige, droge, snel geïrriteerde huid en/of eczeem, opgelet! Voor dit soort huidtypes is de cleanser veel te agressief en wordt hij dan ook afgeraden. Ga dus eerst na wat voor huid je hebt. But, kan je wel tegen een sterke cleanser en ben je een keer in Amerika. Sla er dan gelijk een stuk of 10 in!

Beeld: Target, Instagram

LEES OOK: