Frenna album

Album Frenna wordt uitgebracht op een nieuwe datum

Rapper Frenna had vorige week aangekondigd dat zijn nieuwe album ’t Album Onderweg naar Het Album 6 maart wordt uitgebracht. Maar de datum is verder uitgesteld. Say whut?!

Instagrampost

Frenna post een video van een nieuwe song met als caption: ‘Sorry hoor, maar ik moest deze hit ff toevoegen aan ‘t Album Onderweg naar Het Album.’ De korte teaser ziet er veelbelovend uit. Het nieuwe album van  Frenna verschijnt nu op maandag 16 maart. Wij kunnen niet wachten op het nieuwe album!

Optreden

Frenna heeft een optreden in Suriname afgezegd. Op Facebook had hij bekendgemaakt dat hij niet meer gaat, door het advies van de Nederlandse autoriteiten. De politie uit Den Haag zegt dat zij informatie uit Suriname hebben gekregen over een dreiging op het leven van Frenna. Hij en de organisatie Lustig Events hebben er alles aan gedaan dat het optreden wel door kan gaan.

Lieve Suriname,Mijn lang verwachte droomshow in Suriname moet helaas gecanceld worden. De aanleiding hiervan is een negatief reisadvies van de Nederlandse autoriteiten. Ik zal dit advies, met pijn in mijn hart, moeten opvolgen en mijn reis en show moeten annuleren.Zowel mijn team als de organisatie Lustig Events hebben er tot het allerlaatste moment alles aan gedaan om het te laten lukken. Helaas was dit een overmachtsituatie. Francis

Geplaatst door Frenna op Dinsdag 3 maart 2020

Beeld: Instagram @frenna

Lees ook: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen