Blijkbaar gaat het koppel voor de tweede keer dit jaar hun eigen weg. Waarom weten we niet. Wat we wel weten is dat de twee volgens Amerikaanse media dit jaar geen Kerst samen hebben gevierd. Daarnaast heeft Zayn opnieuw alle foto’s met model Gigi Hadid verwijderd van zijn Instagram. Hmmm…

Been there, done that

Zayn en Gigi gingen eerder dit jaar, in maart, uit elkaar en waren daar erg open over tegenover hun volgers. Ze wilden zich focussen op hun eigen carrière en die konden ze niet meer combineren. Maar in oktober deelde Gigi toch weer een foto met Zayn met de caption: ‘My happy place’. Daarnaast postte de twee verschillende koppel pics en filmpjes op hun Insta Stories. Ook deelde Zayn een foto van Gigi’s moeder Yolanda op zijn Insta (die hij overigens niet heeft verwijderd). De twee leken weer back together te zijn.

Music Video Pop GIF - Find & Share on GIPHY

Over en uit

Nu lijkt het toch echt over en uit te zijn tussen de twee. Alle foto’s van je vriendin verwijderen van Insta is één ding, maar de feestdagen niet samen doorbrengen is toch echt wel een big deal. We weten het natuurlijk niet zeker, aangezien de twee er zelf nog niks over hebben gezegd. Wat denken jullie? Zijn ze nog samen of is het nu echt klaar tussen dit schattige koppel?

Beeld: Instagram

LEES OOK: