Het was precies gisteren een jaar geleden dat de bomaanslag tijdens het concert van Ariana Grande in Manchester plaatsvond. Ariana heeft de slachtoffers op een mooie manier herdacht. Zo lief!

‘Thinking of you’

Tijdens de terrorist attack kwamen 22 mensen om het leven en waren er superveel gewonden… In een tweet laat Ari weten dat ze aan iedereen denkt. ‘Thinking of you all today and every day. Ik hou van jullie en stuur jullie al the light en warmte die ik op deze moeilijke dag kan geven.’ Aan de tweet voegde de girl een bij toe, die symbool staat voor de stad. Ariana en de crew hebben dit symbool na de aanslag ook laten tatoeëren. Wauw!

Crying

Het doet de No Tears Left To Cry nog steeds veel als ze aan de verschrikkelijke gebeurtenis terugdenkt. Tijdens een interview moest ze ook huilen toen ze over die avond sprak. ‘Er zijn zoveel mensen die zoveel pijn en verdriet mee hebben gemaakt. Het verwerken gaat eeuwig duren… Ik wil zoiets negatiefs, niet te veel power geven. Het is de slechte kant van humanity. Daarom heb ik mijn best gedaan om te reageren zoals ik deed. Het laatste wat ik wil is dat mijn fans, die zoiets hebben zien gebeuren, denken dat de slechte hebben gewonnen.’ You go girl!

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Beeld: Brunopress, Twitter, Instagram 

LEES OOK: