Sinds Ariana Grande en Nicki Minaj hebben samengewerkt aan het nummer Bang Bang zijn de twee échte besties. Enneh, Ariana heeft de rapper een present gegeven om hun friendship te vieren!

Chanel choker!

Nicki liet haar cadeau op Instagram zien. Ze plaatste een foto van de Chanel choker en liet weten dat Ari er ook eentje heeft. ‘Mijn fans and I would cut a b*itch voor mijn kleine zusje @arianagrande. Ze kocht deze supermooie Chanel choker om met haar te machten. Ugh! Her mind!’ #friendshipgoals

Love her

De One Last Time zangeres vertelde eerder deze maand nog dat ze heel veel van haar ‘big sis’ Nicki houdt. ‘Er is gewoon niemand beter.’ En voor degene die dachten dat die zin gewoon lyrics was van een new song, they aren’t! ‘Dat zijn geen lyrics, ik praat gewoon over mijn grote zus.’ So nice!

https://www.instagram.com/p/BjI79WwBPy7/?taken-by=nickiminaj

Albums

De girl hebben allebei hun albumrelease op de planning staan. Het album van Minaj zou op 15 juni uitgebracht worden, maar komt sadly pas in augustus… Maarreh, die van Ariana kunnen we al op 20 juli beluisteren. We can’t wait!

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@nickiminaj)

LEES OOK: